Enjoy the ride!

 

Dintru inceput, marturisesc ca am oroare de public speakeri, traineri, personaje inspirationale de pe meleaguri traditionale care paraziteaza mediul virtual si/sau fizic cu tot felul de mesaje neautentice despre cum sa ajungi sa traiesti autentic.

Avand acest lucru in minte, smarttime si-a luat la dispozitie cativa ani buni pana sa se materializeze, cautand drumul spre ce este autentic si cautand sa devina ceea ce este acum. Asta pentru ca eu la randul meu, in decurs de ani, am invatat si am trait in grade, culori, nuante si intensitati diferite aceasta autenticitate de a fi. Nu stiu daca felul in care traiesc este autentic, dar, in mod cert, modul in care traiesc incertitudinea de a nu stii daca este autentic, este autentica. Si intrebarile pe care mi le adresez constant cu privire la modul in care imi traiesc viata, sunt iarasi autentice.

Ce inseamna smarttime? Un spatiu fizic si virtual primitor in care consilierea face casa buna cu moduri de petrecere a timpului liber.

De ce le-am ales pe acestea doua sa se intovaraseasca iar nu separat? Pentru ca mie una, consilierea pe care am facut-o in plan personal m-a ajutat sa ma bucur mai mult si mai plin de timpul prezent, de timpul in care intram efectiv, timpul pe care nu-l analizam, ci il traiam. De asemenea, traind mai plin si mai profund in prezent, noi straturi ale fiintei mele mi se dezvaluiau, pe care apoi le asezam frumos langa mine, le priveam cu atentie si le intelegeam in spatiul cabinetului.

     smarttime este deci pentru mine ca o calatorie – o bucata de drum poti merge intovarasit, cu multi oameni in jur, cu veselie si energie, o alta bucata o poti parcurge in linistea propriilor ganduri, altadata te poti opri pe margine sa privesti cat ai mers, pentru a putea sa repornesti din nou la drum.

Deci ceea ce-mi mai ramane sa-ti spun este: Bine ai venit la smarttime & Enjoy the ride!

Te salut,

Patricia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s